Skicka presentbox

Téamo skicka presentbox tebox

Skicka presentbox

Skicka en presentbox med fantastiska teer till någon du bryr dig om!

Beställ här!

Vill du skicka en presentbox till någon du bryr dig om? Eller få en presentbox hemskickad direkt till dig så att du kan ge bort den själv? Oavsett så har vi den perfekta presenten att skicka!

Överraska dina nära och kära genom att skicka eller ge bort en presentbox med teer. Missa inte att du även kan inkludera ett personligt meddelande för att gratulera, skriva en välönskan eller bara säga att du tänker på dem. Ditt personliga meddelande läggs i presentboxen och blir det första som mottagaren ser när den öppnar.

Te är alltid en uppskattad present som värmer och smakar väl. En testund är en stund att samla dina tankar och reflektera, därför blir det också en kraftfull gåva som inte går obemärkt förbi. Våra exceptionellt smakfulla och färgglada teer gör att testunden känns extra speciell.

En tebox från Téamo innehåller många härliga stunder att njuta av!

Om mottagaren tycker om teerna går det givetvis att köpa mer av samma, eller andra teer, i vår tebutik online. Både som teprenumeration och i lösvikt. Din gåva kommer bli starten på en ny, spännande te-relation!

Om du undrar något eller vill ha en rekommendation på vilken box och vilka teer som passar bäst i just ditt fall kan du alltid maila oss på hej@teamo.se. Vi ser fram emot att förgylla dina och dina näras testunder 🙂

Läs mer och beställ här!

Téamo skicka presentbox