Om oss

Vi tror att te kan vara mer än bara ett slentriandrickande. Din testund är en stund då du kan unna dig att varva ned, komma i balans och känna harmoni samtidigt som det är en stund att uppleva någonting nytt och bli inspirerad. Därför har vi tagit fram ett sortiment som präglas av hög kvalitet och variation, där du kan hitta det du letar efter i teväg samtidigt som det alltid finns nya spännande teer att upptäcka.

Vi tror dessutom att te kan vara smidigt. Du ska inte behöva ta en omväg för att besöka en teaffär eller försöka urskilja snarlika teer på en butikshylla för att alltid ha gott och spännande te hemma. Hos Téamo kan du enkelt beställa te via vår tebutik på nätet, varpå vi förpackar och skickar din order direkt till din brevlåda.

Missa inte att vi även erbjuder teprenumeration. Det går till så att vi skickar en tebox med tre nya och spännande teer hem till dig varje månad. Fri frakt, leverans direkt i brevlådan och du kan avsluta när du vill. Börja prenumerera på Téamos tebox här.

Vi på Téamo vill gärna veta vad våra kunder tycker och välkomnar alla frågor eller synpunkter från dig. Maila gärna oss på hej@teamo.se.

Företagsuppgifter

Bimbur AB
Organisationsnummer: 559161-6544

Vår leverans- & fakturaadress:
Upplandsgatan 83 lgh 1402
113 44 Stockholm

Våra kontaktuppgifter:
Maila gärna oss på hej@teamo.se