Köpvillkor

 

OBS! När det kommer till produkter som kan framkalla allergier bör du som är extra känslig vara medveten om att teer med nötter och luftburna partiklar kan förekomma på vårt lager och i samband med packningen av våra varor.

Företagsinfo
Information om vårt företag hittar du på sidan om oss.

Leverans
Vi levererar i dagsläget endast till adresser i Sverige.

Priser & betalning
Samtliga priser är inklusive moms. Priser på te är inklusive 12 % moms och övriga tillbehör 25 % moms. Betalning sker via vår samarbetspartner Klarna.

Avtal & ångerrätt
För konsumenter gäller reglerna i konsumentlagen och distansavtalslagen för köp på den här webbplatsen. Avtalet har ingåtts då vi har skickat en bekräftelse på att beställningen har accepterats. Ångerrätt gäller vid obruten förpackning om du meddelar oss på hej@teamo.se inom 14 dagar från det att du har erhållit varan. Återbetalning sker till samma betalmedel som användes vid köptillfället.

Reservation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisjusteringar, prisfel, slutförsäljning och leveransförseningar.

 

De allmänna köpvillkoren ovan gäller för alla våra produkter, medan de specifika köpvillkoren för vår teshop och teprenumeration återfinns nedan.

Lösviktsteer, boxar och tillbehör

 
Åldersgräns
Du måste vara 16 år eller äldre för att handla från vår teshop.

Leverans
Leveranstiden för våra produkter från vår teshop är normalt cirka 3 dagar och leveransen sker med Posten. Vi tar ut en fast avgift på 29 kr per order för frakten.

Teprenumeration

 
Åldersgräns
Du måste vara 18 år eller äldre för att handla vår teprenumeration.

Leverans & betalning
Vår teprenumeration är en tillsvidareprenumeration, vilket innebär att prenumerationen betalas och levereras en månad i taget och förlängs automatiskt. Betalningen dras automatiskt varje månad på den dag som beställningen gjordes, alltså om du går med den 4:de december kommer betalningen dras den 4:e varje månad efter det. Leverans sker inom en vecka från att betalningen godkänts.

Adressändring
Förändringar i din prenumeration, såsom adressändring, bör anmälas minst sju dagar innan den ska träda i kraft genom att du loggar in på ditt konto hos oss eller skickar ett mail till hej@teamo.se.

Uppsägning av prenumeration
Vill du säga upp din prenumeration ska detta ske innan den 20:e innevarande månad för att säga upp prenumerationen till nästkommande månad. Säger du upp din prenumeration senare än så träder uppsägningen i effekt månaden efter. Orsaken bakom det här upplägget är att vi beställer varor och förbereder leveranser baserat på hur många prenumeranter vi har. För att säga upp din prenumeration kan du antingen logga in på ditt konto hos oss, klicka på ”Prenumerationer”, välja den prenumeration du vill säga upp och klicka på ”Avbeställ”. Alternativt kan du skicka ett mail till hej@teamo.se så hjälper vi dig med uppsägningen. Utebliven betalning gäller ej som uppsägning.

 
 
 

Om du har några frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig till oss på hej@teamo.se.